Marmaris Emlak Fırsatları

marmaris emlak ilanları

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi 1994 yılında kurulmuştur

Home > Blog >Yatırım> Sayfamız

Fırsatlar biter mi?

Muğla Marmaris Selimiye Gönenç Emlak Şirketi arsada imar terki konularında gayrimenkul sektörüne açıklama yaparak paylaşımda bulundu.

Mugla Marmaris satılık ev arayan, konut satın almak isteyen ailelerin bölgede değerlendireceği muhtelif seçenekler bulunuyor. Kiralık veya satılık olmak üzere Marmaris emlak sektörüne sunulmuş pek çok konut bulunmaktadır.
Bu evler bizzat sahibinden satılabileceği gibi, emlak ofislerinden de satışa sunulabiliyor. Marmaris emlak ofisleriyle birlikte çalışmak doğru seçim yapılırsa son derece yararlı bir yol olarak karşımıza çıkabilmektedir.

Zira ulaşımın yakın ya da uzak olarak sağlandığı çok farklı özelliklere sahip yüzlerce ev bulunuyor.  Marmaris satılık villa arayanlar için havuzlu ya da bahçeli villa seçenekleri, daire almak için orta halli ya da lüks daireler ya da apart evler gibi birçok ev seçeneği Marmarisbox’ un portföyünde yer alıyor.

Müşterilerin pek çoğu Marmariste denizi gören ve aynı zamanda bütün doğanın yeşil  mavi manzarasına karşı, kahvelerini yudumlamak istiyor. Böylesi manzaralara sahip cennet gibi bir mevkide talipleri fazla olunca Marmaris’ in emlak piyasasındaki değeri de son derece artıyor.
Kira fiyatları 700 liradan başlayıp özelliklere göre artış gösteriyor. Yeni  satılık ev fiyatlar da 2+1 ortalama bir ev için 420.000 liradan başlıyor. Evin niteliği, merkeze olan mesafesi, bahçesi havuzu, metrekaresi gibi çok değişken evin değerini belirliyor.
Elbette değeri belirleyen parametrelerden bir tanesi de evin kaç yıl boyunca kullanılmış olması olarak dikkat çekiyor.  Çok sayıda aile Marmariste ev almak için emlak ofislerini ziyaret ederek profesyonel destek alıyor.

01.01.1994 tarihinde kurulan Gönenç Emlak Şirketi verdiği hizmetin kalitesi ile öne çıkıyor. 24 yılın üzerinde birikim ve deneyim önemli bir fark olarak ayıraç olmaktadır. Kaldı ki; medya marketing, inbound ve stratejik planlama gibi modern tekniklerin kullanılması sektörde neden bunca yıl ilkelerine bağlı olarak firmanın hala ayakta kaldığını gösteriyor.
Günümüz dünyasında küreselleşme ve teknolojinin ticari yaşamdaki değişimleri sektörümüzü de etkilemiştir. Bu nedenle artık satılık kiralık emlak arayanlar, sokaklarda bu amaçla gezinmiyor. Bilgisayarından, akıllı telefonlardan ilanlara ulaşabiliyor. Mobil uyumlu Marmarisbox Bülteni ile aradığınız artık telefon ekranında. Telefondan seç, beğen, ara. Gönenç Emlak Şirketi yetkilisi karşınızda. Yeni ticaret artık insanlara yeni fırsatlar sunuyor. Dileriz sizin de Marmariste eviniz olsun.

Marmaris ve Selimiye emlak piyasasından haberler almak isterseniz Marmaris Haber sitesini izlemenizi tavsiye ederiz.