Gayrimenkul Haberleri

marmaris emlak ilanları

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi 1994 yılında kurulmuştur

Selimiye Marmaris Emlak Sektörü

Emlak sektöründe bilgiye ulaşmak artık kolay. Herşey elinizin altında. İnanılmaz düzeyde sağlanan avantajlar yaşantımızı kolaylaştırıyor. Ancak; gelişen herşey karşıtını ve sorunlar sarmalı içinde olumsuzlukları beraberinde getiriyor. Herhalde bunun adı yeni çağa damgasını vuracak boyutta hızla gelişen bilgi kirliliği. İnternet çöplüğe döndü.

Bilgiye ulaşmak kolaylaşırken doğru bilgiye nasıl ulaşılacak sorusu çok geniş taraftar buluyor. Sosyal medya ile oluşturulan algı yönetimi ile nasıl baş edilecek? Yanıt bekleyen sorular çok.

Biz ne yapıyoruz?

Güncel, sağlıklı, doğru bilgiyi sektörümüzle ilgilenenlere sunmaya çalışıyoruz. Gonenc Emlak Şirketi 24 yılı aşan deneyim biriki ile oluşan vizyonundan sistemleşen kalıplarda düşüncelerini paylaşıyor. Özellikle Selimiye emlak piyasası için bloglarımızda odaklanmak isteriz. Pusulanız doğru bilgi olsun.

Haber Makakeleri

 

selimiye blog

Konut Kredisi Kullanımı

Büyük şehirlerde yaşayanlar için gayrimenkul fiyatları ulaşılabilir olmaktan çıkmış durumunda. Tüketici için ev satın alabilmek uzun vadeli kredi almaktan geçiyor.Araştırma önemlidir.


selimiye imar barisi

İmar Barışı

Muğla Marmaris Selimiye Emlak piyasasında imar barışı kaçak durumda konutların kayıt altına alınmasını sağlayan yasa olarak benimseniyor. Piyasalar bu gelişme üzerine hareketlendi. Fiyatlar yükselmeye devam ediyor.


selimiye araziler tarlalar

Selimiye Emlak Fırsatları

Selimiyede fırsatlar bitmez. Gonenc Emlak Şirketi 1994 yılından beri halen Selimiyede gayrimenkul satısı faaliyetini aralıksız sürdürüyor. Fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Yazının devamı.


selimiye satilik arsalar

İskan Belgesi ve Af

İşte güncel konu. Selimiye emlak fiyatları uçuyor. 25 yıl önceki fiyatlara arşivimizden bakında insan nereden nereye demekten kendini alamıyor.


selimiye satilik arsalar

Arsada imar terki nedir?

Muğla Marmaris Selimiye Gönenç Emlak Şirketi arsada imar terki konularında gayrimenkul sektörüne açıklama yaparak paylaşımda bulundu.


selimiye satilik arsalar

Emlak Yatırımı

Muğla Marmaris Selimiye Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul yatırımı konusunda açıklamalar içeren makaleyi izleyicileriyle paylaşıyor.


Selimiye gayrimenkul Sektorü

Gayrimenkul Sektöründe Başarı

Marmaris Selimiye Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul sektöründe başarı konusunda açıklamaları izleyicileriyle paylaştı.


iskan belgesi

İskan Alma Koşulları?

Muğla Marmaris ve Selimiye gayrimenkul piyasasında sık sorulan iskan konusunda ne yapmalı, bu belge nereden alınır sorularına yanıt vererek açıklama yapılıyor.


700 adet satılık kiralık gayrimenkul ilanı, resim, video, detaylı bilgiler ile interaktif bilgi bankası niteliğinde resmi sitemiz gonencemlak.com.tr üzerinden veriliyor. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen isteğinizi iletiniz.

Önerilen Site; Marmaris Haber

Sayfalar: [1]   [2]  [3]  [4]